Mosquito In The Room, dat zijn wij, Amy en Ariane.

Twee ondernemende vrouwen met een passie voor lekker eten.

En met een grondige kennis van de interacties tussen voeding, milieu en gezondheid.

Wij geloven dat we mee het verschil kunnen maken, want wie twijfelt aan de grootte van zijn impact …

… moet maar eens proberen slapen met een mug in zijn kamer 😉.  

Amy Verbeke

profielfoto
co-founder

 0474 78 22 30

Ariane Louwaege

profiel foto
co-founder

0478 29 14 30

Ariane - ' If you want to go fast go alone. If you want to go far go together.'

Als bio-ingenieur en diëtiste is Ariane gefascineerd door de uitdagingen van ons voedselsysteem. Vanuit de overtuiging dat je als individu écht een verschil kan maken, combineert ze haar passie voor natuur, klimaat en lekker eten met de goesting om te ondernemen. Haar grote droom is dat Mosquito zo veel mogelijk mensen inspireert om kleine stapjes te maken in de goede richting… naar een gezond, duurzaam en méér plantaardig eetpatroon. Om zo bij te dragen aan een voedselsysteem dat minder impact heeft op de planeet. Want alle kleine stapjes samen maken een wereld van verschil. Op je eentje ga je soms sneller, maar samen geraak je verder. Een quote die vandaag relevanter is dan ooit.

 

Contact: ariane@mosquitointheroom.be – 0478 29 14 30

Amy - 'Be the change you want to see in the world'

Sinologie, milieu en diplomatie, passeerden de revue tijdens de studietijd, maar wat Amy echt wist te raken is ‘ons eten’. Ze volgde een bijkomende opleiding tot diëtiste en ging aan de slag in de Foodservice sector, waar ze zich met veel passie verdiepte in gezonde en duurzame voeding., Aangezien stil zitten niet in haar DNA zit en ze zelf wilde ondernemen, startte ze samen met Ariane Mosquito in the room.  Ze is ervan overtuigd dat iedereen kan bijdragen aan een duurzaam voedselsysteem door slimme eiwitkeuzes. Amy zit boordevol energie en daadkracht om nieuwe samenwerkingen op te zetten, en mensen uit te dagen dat stukje eiwit op hun bord te onderzoeken.

 

Contact: amy@mosquitointheroom.be – 0474 78 22 30

De voedingsketen…

Met Mosquito in The Room richten we ons tot de hele voedingsketen: boeren, bedrijven, organisaties en overheden. We dagen ze uit om mee het verschil te maken. Voor een duurzamer voedselsysteem. Met veel aandacht voor een shift naar minder dierlijk en meer plantaardig. Want zo kan je het grootste verschil maken. Voor mens en planeet!

Mosquito In The Room begeleidt steden en gemeenten, organisaties, (voedings)bedrijven, Retail, (horeca)ondernemers, cateraars, ziekenhuizen, congrescentra, overheids- en onderwijsinstellingen en restaurants naar een lagere food- en eiwitimpact.

Je kan bij ons terecht voor…

→ wetenschappelijk onderbouwd advies, menu- & aanbodscans, nudgingtrajecten

→ inspirerende lezingen, workshops, foodtours, en duurzame lunches

→ coördinatie van samenwerkingstrajecten met andere actoren uit de voedingsketen

→ voedingsverhalen én handige visuals, tools en design

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?