Event – het Eiwitfestival

🎶 “You can’t start a fire without a spark” – om het met de wijze woorden van Bruce te zeggen 

 

En of er op het Eiwitfestival, editie 2023, vonken oversloegen .. 

294 deelnemers zakten af naar de Hilton in Antwerpen.
Om bij te leren, uit te wisselen en de plantaardige en innovatieve eiwitten een mooie toekomst te geven. 
 

 

💚 Landbouwers, onderzoekers, producenten, supermarkten, grootkeukens, horecazaken, financierders, beleidsmakers, … ze waren er allemaal. 

 

En dat leverde ook boeiende gesprekken op.
We delen graag alle inzichten van de ronde tafels.
10 urgente thema’s rolden toen over de tongen.
 

🔥Download hier het Eiwit-tafelblad 

Verrijk je met invalshoeken en neem ze mee in je professionele activiteiten!
 

Tot volgend jaar?  

Hou alvast www.eiwitfestival.be in de gaten!  

 

💎 Nog enkele oneliners om het af te leren:   

Peter Harrison, COO bij Quorn Foods: ‘ I’m not a vegetarian, I’m not a vegan, I’ve just decided to eat no meat.’ 

Fabrice DeClerck, wetenschappelijk directeur bij EAT : ‘Eating healthy and within the boundaries of our planet is all about fooddiversity, color, and taste on our plates.’  

Koen Kennis, Antwerps schepen voor middenstand en toerisme: ‘Antwerpen profileert zich als een culinaire reisbestemming, het Eiwitfestival is meer dan welkom in onze stad!’ 

Johan De Herdt, coördinator Antwerpse Voedselstrategie: ‘Dit was de best besteedde dinsdagnamiddag van 2023!’  

Initiatief door

Mogelijk dankzij

Voor wie?

Elke professional opzoek naar expertise en uitwisseling rond de eiwittransitie

Wanneer?

Dinsdag 12 december 2023, 13u - 17u30 met aanslutiende receptie

Waar?

Hilton Antwerp Old Town, Groenplaats 32, 2000 Antwerpen